Pui de urs panda

Bullyland
12,27 Lei
In stoc
Transport de la 15 Lei
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: BL4007176636794 Ai nevoie de ajutor? 0724384833
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Ursul panda traieste in padurile montane din China deoarece aici gaseste mancarea lui preferata, frunzele si lastarii de bambus. Acesta petrece aproximativ 16 ore pe zi mancand cam 30 kg de hrana.

In afara de zona din jurul ochilor, de urechi, labute si umeri care sunt acoperite cu blanita neagra, restul corpului este acoperit cu blana de culoare alba.

Ursul panda traieste in mediul natural pana la aproximativ 30 de ani. Femela da nastere unui pui la un interval de 2-3 ani. Puii cantaresc la nastere doar cateva sute de grame si au toata blanita alba, urmand ca in decurs de 4 saptamani sa apara zonele cu blanita neagra specifice speciei.

Desi la maturitate are o greutate de pana la 150 kg, ursul panda este un animal extrem de jucaus, indragind miscarea si mai cu seama tumbele.

 

Dimensiune figurina: 3 cm.

 

Figurina este pictata manual si este realizata dintr-un material plastic care nu contine PVC. 

Greutate: 0.04

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 10.00 - 18.00

0724384833 info@gopack.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!